Belemmerende overtuigingen

26-05-2017

Heb jij dat ook, dat stemmetje in je hoofd dat zegt; ik kan het niet, ik krijg nooit wat ik wil, ik ben niet slim/mooi/lief/slank/goed genoeg? Weerhoudt dit jou ervan om in actie te komen?

Iedereen heeft dergelijke belemmerende overtuigingen, ze zitten ingebakken in ons systeem. Vroeger hebben ze ons vast ergens mee geholpen en hebben we ze zo vastgezet in ons systeem dat we er niet meer vanaf komen. Ook ik had een sterk belemmerende overtuiging. Mijn eigen overtuiging was; Ik kan het niet. Nou, dat schiet lekker op. Uit ervaring kan ik je vertellen dat zelfs deze vernietigende overtuiging omgebogen kan worden in de geweldige overtuiging; IK KAN HET.

Er zijn zeker mogelijkheden die ervoor zorgen dat een belemmerende overtuiging je niet meer in de weg zit. Je kunt je bijvoorbeeld de simpele vraag stellen; Is het waar? En wie zou je zijn als je niet meer zou geloven in jouw overtuiging? Een belemmering kunnen we omdraaien in een positieve overtuiging. Eentje die je verder kan helpen, die ervoor zorgt dat je weer gaat geloven in jezelf, dat het WEL kan. Het is mij gelukt.

Ook jij KUNT HET! Als je maar wilt....


Gaat het toch lastiger dan je wenst. Overweeg dan hypnotherapie.

Natuurlijk Diantha 06-51494793.

.