Edelstenen

05-09-2017

Edelstenen worden al eeuwenlang ingezet om mensen te helpen. Soms kan een edelsteen helpen je gevoeligheid te ontwikkelen als kwaliteit, te ontspannen, te aarden of om je energiek te voelen.

Persoonlijk koop ik regelmatig een edelsteen puur omdat ik hem mooi vind. Achteraf zoek ik dan op wat die steen voor mij kan betekenen.

Er zijn enorm veel soorten edelstenen. 5 edelstenen staan hieronder wat nader toegelicht. Deze hebben vooral op de hoogsensitieve persoon een gunstige werking.

Eén van mijn favorieten: De amethist: Deze prachtige paarse steen kan onder andere helpen om te relaxen, vertrouwen te hebben en helpt tegen negatieve energie.

Bergkristal: Helpt om overgenomen energie te reinigen en in je eigen energie te blijven, helderheid te ervaren, in actie te komen en je krachtig te voelen.

Labradoriet: Laat je stevig met beide benen op de grond staan en van daaruit te verbinden met je intuïtie. Deze steen kan je helpen om positief te blijven en om hetgeen belangrijk voor je is te uiten.

Zwarte toermalijn: Prima om te aarden en beschermt tegen negatieve energie.

Rozenkwarts: Steen van de liefde. Als deze steen in een ruimte geplaatst wordt, brengt het liefde, harmonie en rust.

Uiteraard valt er nog veel meer te vertellen over edelstenen.

Je vindt een steen niet voor niks mooi, jouw intuitie weet echt welke jij op dat moment nodig hebt. Althans, zo ervaar ik het.

Word nooit afhankelijk van stenen etc. Heb je 'altijd' een steen bij je maar ben je hem een keer vergeten. So what?! Waarschijnlijk had je hem gewoon niet meer nodig.