Gedachtekracht. Denk positief.

08-06-2018

De bewuste mens gaat ervan uit dat energie de gedachten volgt en dat je invloed kunt uitoefenen op de omstandigheden in je leven. Met een positieve focus worden die krachten sterker. Dat klinkt heel eenvoudig. En dat is het ook!  Gedachtekracht: Als je een positieve focus houdt en je gedachten naar fijne zaken stuurt, kun je stress verminderen en mede bepalen hoe je je voelt. Hoe tof is dat?!

Overweeg het gebruik van affirmaties. Zo simpel........het zou maar werken ;)

Hang een positieve spreuk duidelijk in zicht, en neem hem regelmatig bewust in je op. Ben er van overtuigd dat het werkt.

Zelfhypnose versterkt het werken met affirmaties enorm! Het valt te leren in slechts 1 sessie. Enorm krachtig en in zeer korte tijd te leren om vervolgens zelf toe te passen. Je bedenkt uiteraard zelf welke affirmatie jij wilt toepassen. Denk hierbij aan: Ik kan veel meer dan ik denk. Studeren gaat me prima af. Wanneer ik s'avonds in bed lig val ik in een diepe slaap. Mijn zelfvertrouwen wordt elke dag beter. Mijn geest vult zich met positieve gedachten. etc.etc.

www.Natuurlijk-Diantha.nl. Diantha: 06-51494793. Momenteel is de salon/praktijk helaas gesloten. We gaan er vanuit snel weer aan het werk te mogen. Maak nu vast een afspraak. Voor vragen ben ik natuurlijk gewoon bereikbaar!

Nu slechts € 59,--