DianthaHoi, ik ben Diantha te Rijdt-van Erven. Opgegroeid in Enschede, heb vervolgens ruim 25 jaar in Hengelo gewoond en sinds augustus 2020 woonachtig in Borne. Sinds 1998 getrouwd en moeder van een dochter, geboren in 2002. Gediplomeerd pedicure (met aantekening diabetische voet), schoonheidsspecialiste, hsp-coach en sensi-therapeut, werkend met uitsluitend natuurlijke producten, heb een Reiki 1 en 2 certificaat en ben gediplomeerd hypnotherapeut.

Je zou mij kunnen omschrijven als een nuchtere zwever. Ik sta graag met beide benen op de grond maar kan ook energie waarnemen en doorgeven. Tja, dat heeft even geduurd voordat ik dit daadwerkelijk wilde benoemen. Heeft toch iets zweverigs voor veel mensen. Mensen omschrijven mij als rustig, goed luisterend, prettig gestoord en geduldig. 

Mensen vind ik erg boeiend en ben oprecht ge├»nteresseerd wat er bij de mens speelt. Mijn hooggevoeligheid heb ik lang als een last ervaren maar gelukkig door het werken aan mijzelf, het inschakelen van hulp, volgen van diverse therapie├źn, heel veel lezen en tijd nemen voor mezelf, om kunnen buigen naar een zeer waardevol kado. Inmiddels leef ik het leven dat bij me past, ben in balans en help ik menigeen weer lekker in het vel te komen. Ik werk niet maar verdien mijn geld met mijn grootste hobby. Een aanrader!

Ben je op zoek naar iemand die het unieke totaal concept aanbiedt van innerlijke en uiterlijke schoonheid? Een behandeling op maat door middel van een holistische benadering? Wil je een momentje van rust, aandacht en ontspanning? Dan kan Natuurlijk Diantha zeker iets voor jou betekenen.

Je bent welkom!