DianthaNadat de zoveelste klant van mijn pedicure/schoonheidssalon mij bedankte voor de fijne energie en het goede gevoel dat ze hadden ervaren tijdens en na de behandeling, een sprong in het diepe.. Voor mij de normaalste zaak van de wereld om energie waar te nemen, ik weet niet anders. Wat een kado om dit te mogen gebruiken om mensen zich beter en ontspannen te laten voelen en zelf ook te geloven dat het kan. Heeft even geduurd..


Mijn naam is Diantha te Rijdt-van Erven. Opgegroeid in Enschede, heb vervolgens ruim 25 jaar in Hengelo gewoond en sinds augustus 2020 woonachtig in Borne. Sinds 1998 getrouwd en moeder van een dochter, geboren in 2002. Gediplomeerd pedicure (met aantekening diabetische voet), schoonheidsspecialiste, hsp-coach en sensi-therapeut, werkend met uitsluitend natuurlijke producten, heb een Reiki 1 en 2 certificaat en ben gediplomeerd hypnotherapeut. En, heb veel kennis opgedaan uit boeken. Mijn voorkeur gaat uit naar boeken met onderwerpen als bewustzijn, hoogsensitiviteit, voeding, biografieën, boeddhisme, zelfontwikkeling maar waardeer ook zeker boeken met Twentse humor of een Garfield. 

Je zou mij kunnen omschrijven als een nuchtere zwever. Sta graag met beide benen op de grond maar heb zeker iets met spiritualiteit en werk graag met energie. Mensen omschrijven mij als rustig, goed luisterend, breed denkend, prettig gestoord en geduldig. 

Mensen vind ik erg boeiend en ben oprecht geïnteresseerd. Mijn hooggevoeligheid heb ik lang als een last ervaren maar gelukkig door het werken aan mijzelf, het inschakelen van hulp, volgen van diverse therapieën, heel veel lezen en tijd nemen voor mezelf, om kunnen buigen naar een zeer waardevol instrument. Inmiddels leef ik het leven dat bij me past, ben in balans en help ik menigeen weer lekker in het vel te komen. Ik werk niet maar verdien mijn geld met mijn grootste hobby. Een aanrader!

Ben je op zoek naar iemand die het unieke totaal concept aanbiedt van innerlijke en uiterlijke schoonheid? Een behandeling op maat door middel van een holistische benadering? Wil je een momentje van rust, aandacht en ontspanning? Dan kan Natuurlijk Diantha zeker iets voor jou betekenen.

Je bent welkom!