kies voor jezelf

Een sessie bij Natuurlijk Diantha

Van harte welkom!

Elke behandeling / sessie vindt plaats in een rustgevende ruimte vanuit een holistische visie. Voorbeeld van het benaderen vanuit een holistische visie.

*Maagpijn bijvoorbeeld. Je bent bij de arts geweest en daar is gelukkig geen lichamelijke aanwijzing van jouw pijn gevonden. Waarschijnlijk krijg je dan pijnstillers voorgeschreven. Deze onderdrukken vervolgens de pijn. Je pakt dan het gevolg aan waarbij medicijnen nogal eens bijwerkingen hebben. Heb je er wel eens over nagedacht dat de pijn ook door bepaalde voeding, stress, een oud trauma etc zou kunnen komen? Met name stress is de veroorzaker van enorm veel verstoringen in je lichaam. Altijd de moeite waard om te onderzoeken in hoeverre dit een verklaring kan zijn van jouw klachten.

Bij Natuurlijk Diantha wordt gewerkt met disciplines uit diverse opleidingen en het benutten van kennis die is opgedaan door het lezen van tal van boeken.

De scholingen die zijn gevolgd: Hypnotherapie, Reiki 1 en 2, aromatherapie, mindfulness, acupressuur, hsp-coach en sensi-therapie. Waar echter geen diploma voor bestaat maar een zeer belangrijk instrument is, is het werken met energie en gezonde intuïtie. Iets dat ieder mens in zich heeft en hoogsensitieve mensen vaak in het bijzonder.Wanneer werken aan jouw balans:

* Bij onverklaarbare klachten

* Vermoeidheid

* Om te ontspannen

* Om energie te krijgen

* Bij onrust / angst

* Bij vragen / hinder m.b.t. je hoogsensitiviteit

* Weer staan in je kracht


Een sessie bij Natuurlijk Diantha duurt ca. 1 a 1,5 uur.

De investering in jezelf bedraagt. € 59,-.

Mocht je een afspraak hebben, doe dan comfortabele kleding aan en plan die dag niet te veel afspraken. Drink altijd genoeg water, maar na een behandeling wat extra. Geniet van jouw gunmoment!


When things change inside you, things change around you.

Puur reikibehandeling.

Heerlijk ontspannend. Relax muziek erbij en tijd voor jezelf.

 

Onbekend met Reiki en wil je het zeer voordelig ervaren.

1 malig 10 min. € 10,- 

 

20 min. € 22,50

40 min. € 40,00

1 x per maand reiki ? jaarabonnement

20 min. € 239,-

40 min. € 419,-