kies voor jezelf

Een sessie bij Natuurlijk Diantha

Elke behandeling / sessie vindt plaats in een rustgevende ruimte vanuit een holistische visie. Voorbeeld van het benaderen vanuit een holistische visie.

*Maagpijn bijvoorbeeld. Je bent bij de arts geweest en daar is geen lichamelijke aanwijzing van jouw pijn. Waarschijnlijk krijg je pijnstillers voorgeschreven. Deze onderdrukt vervolgens de pijn. Je pakt dan het gevolg aan waarbij medicijnen nogal eens bijwerkingen hebben. Mij lijkt het beter om te kijken waar de pijn door ontstaat. De preventieve aanpak.  Denk daarbij aan de rol van voeding en stress. Stress is de veroorzaker van enorm veel verstoringen in je lichaam. Graag ga ik samen met jou kijken waar jouw pijn en wellicht spanningen vandaan komen.

 

Bij Natuurlijk Diantha wordt gewerkt met disciplines uit diverse opleidingen en het benutten van kennis die is opgedaan door het lezen van tal van boeken.

De scholingen die zijn gevolgd: Hypnotherapie, Reiki 1 en 2, aromatherapie, mindfulness, hsp-coach en sensi-therapie. Waar echter geen diploma voor bestaat maar een zeer belangrijk instrument is, is het werken met energie en gezonde intuïtie. Iets dat ieder mens in zich heeft en  hoogsensitieve mensen vaak in het bijzonder.


Waarom een sessie bij Natuurlijk Diantha:

* Bij onverklaarbare klachten

* Vermoeidheid

* Om te ontspannen

* Om energie te krijgen

* Weer in balans komen

* Een gesprek met een gelijkgestemde te hebben

* Bij het vastlopen met hoogsensitiviteit

* Gebrek aan zelfvertrouwen


Een sessie bij Natuurlijk Diantha duurt ca. 1 a 1,5 uur.

De investering in jezelf bedraagt. € 59,-.


Mocht je een afspraak hebben, doe dan comfortabele kleding aan en plan die dag niet te veel afspraken. Drink altijd genoeg water, maar na een behandeling wat extra.


When things change inside you, things change around you.

Puur reikibehandeling

Ook heerlijk ontspannend. Relax muziek erbij en tijd voor jezelf.
 

Onbekend met Reiki en wil je het zeer voordelig ervaren.

1 malig 10 min. € 10,- 

 

20 min. € 22,50

40 min. € 40,00

1 x per maand reiki ? jaarabonnement

20 min. € 239,-

40 min. € 419,-