kies voor jezelf

Een sessie bij Natuurlijk Diantha

Elke behandeling / sessie vindt plaats vanuit een holistische visie. Kort door de bocht uitgelegd:

*Een likdoorn kun je verwijderen. Dat is het behandelen van het gevolg. Je kunt ook kijken waardoor hij is ontstaan en daar aan werken. Draag je de juiste schoenen? Heb je zooltjes nodig? Of sleur je je door het leven of loop je op je tenen.. Laatste vergt uiteraard een totaal andere aanpak.

*Maagpijn kan door medicatie misschien prima worden onderdrukt. Je pakt dan het gevolg aan waarbij medicijnen nogal eens bijwerkingen hebben. Mij lijkt het beter om te kijken waar de pijn door ontstaat en dit aan te pakken. De preventieve aanpak.  Denk daarbij aan de rol van voeding en stress. Stress is de veroorzaker van enorm veel verstoringen in je lichaam. Graag ga ik samen met jou kijken waar jouw spanningen vandaan komen.
 

Bij Natuurlijk Diantha wordt gewerkt met disciplines uit diverse opleidingen en het benutten van kennis die is opgedaan door het lezen van tal van boeken.

De scholingen die zijn gevolgd: Hypnotherapie, Reiki 1 en 2, aromatherapie, mindfulness, hsp-coach en sensi-therapie. Waar echter geen diploma voor bestaat maar een zeer belangrijk instrument is, is het werken van energie en gezonde intu├»tie. Iets dat ieder mens in zich heeft en  hoogsensitieve mensen vaak in het bijzonder.


Waarom een sessie bij Natuurlijk Diantha:

* Bij onverklaarbare klachten

* Vermoeidheid

* Om te ontspannen

* Om energie te krijgen

* Weer in balans komen

* Een gesprek met een gelijkgestemde te hebben

* Bij het vastlopen met hoogsensitiviteit

* Gebrek aan zelfvertrouwen